eKRÉTA

Hírek

2023.06.27 10:0
Beiratkozás a 2023/2024-es tanév képzéseire

2023. június 27. (kedd) lesz az a dátum, amikor iskolánkban újra lehetőség nyílik a személyes beiratkozásra és képzéseinkkel való ismerkedésre a nyílt napunkon!


Mindez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a honlapunkon továbbra is folyamatosan elérhető online jelentkezés mellett most már – meghatározott időben ugyan, de a személyes jelentkezés is megengedett.
Így mindenki saját maga döntheti el, hogy a két opció közül melyik szimpatikusabb, egyszerűbb vagy kényelmesebb a számára.

Amennyiben úgy döntesz, hogy bejönnél az iskolába, kérjük már most készítsd elő a naptáradat, ugyanis néhány sor múlva megosztjuk azokat a konkrét dátumokat és idősávokat, amikor az ügyintézésre lehetőség nyílik!

Tehát, a személyes beiratkozásra hetente egy alkalommal, méghozzá szerdánként (kivéve június 27. keddet) lesz lehetőség 10-14 óra között, az alábbi dátumokon:

Július 5.
Július 12. 
Július 19.
Július 26.
Augusztus 2.
Augusztus 9.
Augusztus 16.
Augusztus 21.-31. között minden munkanapon.

Amennyiben más időpontban szeretnél jönni hozzánk kérjük egyeztess időpontot munkanapokon a titkárságon a 62/424-927-es telefonszámon!

Férőhelyeink korlátozottan elérhetőek csak bizonyos szakjainkon így javosoljuk a mielőbbi jelentkezést akár online formában is mivel túljelentkezés esetén a rangsorolást a beérkezett jelentkezések dátuma alapján alapján végezzük.

Amennyiben jelentkezésed előtt szeretnél megismerkedni a leendő szaktanáraiddal és a szakmai tartalommal amit majd tanulnod kell úgy gyere el augusztus 22.-én nyílt napunkra és itt felteheted a felmerülő kérdéseidet is. Helyszín : 6727 Szeged Lidicei tér 1. Időpont : 10-14 óráig.


Ajánljuk továbbá figyelmedbe a közösségi oldalainkat, ha kíváncsi vagy az iskola mindennapjaira, valamint abban az esetben is, ha minél hamarabb értesülni szeretnél az aktualitásokról. Például erről a cseppet sem elhanyagolható hírről!

Honlap készítés