eKRÉTA

Hírek

2024.06.18 10:0
Beiratkozás a 2024/2025-ös tanév képzéseire

2024. június 18. (kedd) lesz az a dátum, amikor iskolánkban újra lehetőség nyílik a személyes beiratkozásra és képzéseinkkel való ismerkedésre a nyílt napunkon!


Mindez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a honlapunkon továbbra is folyamatosan elérhető online jelentkezés mellett most már – meghatározott időben ugyan, de a személyes jelentkezés is megengedett.
Így mindenki saját maga döntheti el, hogy a két opció közül melyik szimpatikusabb, egyszerűbb vagy kényelmesebb a számára.

Amennyiben úgy döntesz, hogy bejönnél az iskolába, kérjük már most készítsd elő a naptáradat, ugyanis néhány sor múlva megosztjuk azokat a konkrét dátumokat és idősávokat, amikor az ügyintézésre lehetőség nyílik!

Tehát, a személyes beiratkozásra hetente egy alkalommal, méghozzá szerdánként (kivéve június 18. keddet) lesz lehetőség 10-14 óra között, az alábbi dátumokon:

Július 3.
Július 10. 
Július 17.
Július 24.
Július 31.
Augusztus 7.
Augusztus 14.

Amennyiben ezek az időpontok nem lennének megfelelőek számodra úgy előre egyeztetett időpontban minden hétköznap 9-14 óra között tudsz személyesen beiratkozni. Időpontot foglalni online a Facebook oldalunkon tudsz vagy telefonon a titkárságon a 62/424-927-es telefonszámon is állunk rendelkezésedre.

Augusztus 21.-31. között minden munkanapon 8-16 óra között várunk a meglévő szabad helyeink függvényében.

FONTOS INFORMÁCIÓ! Mivel ösztöndíjjal ámogatott férőhelyeink korlátozottan elérhetőek csak bizonyos szakjainkon így javosoljuk a mielőbbi jelentkezést akár online formában is mivel túljelentkezés esetén a rangsorolást a beérkezett jelentkezések dátuma alapján alapján végezzük.

Amennyiben jelentkezésed előtt szeretnél megismerkedni a leendő szaktanáraiddal és a szakmai tartalommal amit majd tanulnod kell úgy gyere el augusztus 27.-én nyílt napunkra 9-13 óra között és itt felteheted a felmerülő kérdéseidet is. Helyszín : 6727 Szeged Lidicei tér 1.


Ajánljuk továbbá figyelmedbe a közösségi oldalainkat, ha kíváncsi vagy az iskola mindennapjaira, valamint abban az esetben is, ha minél hamarabb értesülni szeretnél az aktualitásokról. Például erről a cseppet sem elhanyagolható hírről!

Honlap készítés