eKRÉTA

Hírek

2021.06.24 8:00
Beiratkozás a 2021/2022-es tanév képzéseire

2021. június 24. (csütörtök) lesz az a dátum, amikor iskolánkban újra lehetőség nyílik a személyes beiratkozásra!
Hosszú idő után szép lassan mi is visszatérünk a normál kerékvágásba.
Mindez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a honlapunkon továbbra is folyamatosan elérhető online jelentkezés mellett most már – meghatározott időben ugyan, de a személyes jelentkezés is megengedett.
Így mindenki saját maga döntheti el, hogy a két opció közül melyik szimpatikusabb, egyszerűbb vagy kényelmesebb a számára.

Amennyiben úgy döntesz, hogy bejönnél az iskolába, kérjük már most készítsd elő a naptáradat, ugyanis néhány sor múlva megosztjuk azokat a konkrét dátumokat és idősávokat, amikor az ügyintézésre lehetőség nyílik!

Tehát, a személyes beiratkozásra hetente egy alkalommal, méghozzá szerdánként (kivéve június 24. csütörtököt) lesz lehetőség 10-14 óra között, az alábbi dátumokon:

Június 30.
Július 7.
Július 14.
Július 21.
Július 28.
Augusztus 4.
Augusztus 11.
Augusztus 18.
Augusztus 25.

A biztonságos ügyintézés érdekében kérünk minden kedves jelentkezőt, hogy kiemelten ügyeljetek a megfelelő távolság megtartására a beiratkozás alkalmával.
Ajánljuk figyelmedbe a közösségi oldalainkat, ha kíváncsi vagy az iskola mindennapjaira, valamint abban az esetben is, ha minél hamarabb értesülni szeretnél az aktualitásokról. Például erről a cseppet sem elhanyagolható hírről!

Honlap készítés