eKRÉTA

Karrier

Karrier az IT-szektorban

Az informatikai pálya sokak számára érdekes lehet és egyre inkább vonzó opcióvá válik a továbbtanulás terén is. A digitális technológia állandó fejlődésének köszönhetően folyamatosan nő az IT szakemberek iránti igény. A jelenlegi statisztikák pedig arra világítanak rá, hogy kevés az ilyen tudással rendelkező munkaerő.

Az alábbi HVG cikket szeretnénk mindazok figyelmébe ajánlani, akik az IT-szektorban szeretnének elhelyezkedni, ugyanis a következő írás megannyi kérdésre válaszol az informatikai pályával kapcsolatban. Mindezeken túl pedig alátámasztja azt a tényt, miszerint elérhető és tanulható szakmákról van szó, tehát kellő kitartással és elszántsággal bárki lehet programozó vagy fejlesztő.

A HVG cikk pedig ezen a linken érhető el teljes terjedelmében: link

Ez most az ország legkelendőbb szakmája: már a kezdők is egymilliót keresnek, mégsem találnak rá elég embert írja az alábbi VG cikk.

A VG cikk pedig ezen a linken érhető el teljes terjedelmében: link

Informatikai képzéseinkről itt olvashattok bővebben: link

 


Karrier a Turizmus-Vendéglátás szektorban

A turizmus és a vendéglátás évtizedek óta sokak számára közkedvelt és egyre inkább vonzó opcióvá válik a továbbtanulás terén is. A nemzetgazdaságban betöltött szerepének -húzóágazat révén - és állandó fejlődésének köszönhetően folyamatosan nő az itt dolgozni tudó szakemberek iránti igény. A jelenlegi statisztikák pedig arra világítanak rá, hogy a szektorban még mindig kevés a magas szakmai tudással rendelkező munkaerő.

Az alábbi oldalt szeretnénk mindazok figyelmébe ajánlani, akik az  turizmus-vendéglátás szektorban szeretnének elhelyezkedni, ugyanis a következő oldalak megannyi kérdésre választ adnak a szektorban betölthető munkakörökkel kapcsolatban. Mindezeken túl pedig alátámasztja azt a tényt, miszerint elérhető és tanulható szakmákról van szó, tehát kellő kitartással és elszántsággal bárki lehet sikeres a turizmus és a vendéglátás területén.

Az oldal ezen a linken érhető el : link

Turizmus-vendéglátás képzéseinkről itt olvashattok bővebben: link

Honlap készítés