eKRÉTA

Szakmabemutató filmek

TE tudod, mivel foglalkozik egy olyan turisztikai technikus aki turisztikai szervező? Mennyi a fizetése egy  idegenvezetőnek vagy egy szoftverfejlesztő és -tesztelőnek? Pontosan tisztában vagy vele, hogy hol lehet elhelyezkedned ha logisztikai technikus vagy akár pénzügyi-számviteli ügyintézőként végzel? Ezen az oldalon számos foglalkozásbemutató film közül választhatsz, amelyek segítségével bepillantást nyerhetsz az általad favorizált szakmákba. 

A kiválasztott filmek megtekintése után sok hasznos információval leszel gazdagabb, ami segítségedre lesz a döntésben, ha továbbtanulásra kerül a sor. A 7-8 perces kisfilmekből megtudhatod, hogy rendelkezel-e azokkal a képességekkel és tulajdonságokkal, amelyek az egyes szakmák elsajátításához és a szakmához tartozó feladatok elvégzéséhez szükségesek. Bepillantást nyerhetsz az adott szakterületen dolgozók mindennapjaiba, és azt is megtudhatod, mennyi a fizetésük. A filmekből az is kiderül, hogy milyen szakképesítés szükséges a választott foglalkozás gyakorlásához.

Vállalkozási ügyviteli ügyintéző (korábbi megnevezése: Bérelszámoló)

Vendégtéri szaktechnikus (korábbi megnevezése : Étterem üzletvezető)

Szoftverfejlesztő és -tesztelő
Informatikai rendszer- és alkalmazásüzemeltető technikus (korábbi megnevezése: Rendszergazda)

Logisztikai technikus -Logisztika és szállítmányozás szakirány (korábbi megnevezései:Fuvarszervező, Áruforgalmi ügyintéző, Szállítmányozási ügyintéző)

Pénzügyi-számviteli ügyintéző

Sportedző-sportszervező (korábbi szakedző)

Turisztikai technikus -turisztikai szervező szakirány (korábbi idegenforgalmi ügyintéző, utazásszervező)

Turisztikai technikus- Idegenvezető szakirány

 

 

 

Honlap készítés